"HOOFDSTRAAT 44"

Kleding, kado’s en ander moois.

 

Als het bijzonder en mooi mag zijn

Voor mooie, stijlvolle, onderscheidende  en duurzame kwaliteitsmode, bijzondere cadeaus en ander moois ga je naar ‘Hoofdstraat 44’ in Bergambacht.

Jacqueline de Kraaij begon haar winkel 12,5 jaar geleden en maakte ‘Hoofdstraat 44’ in relatief korte tijd tot een begrip voor mensen die bewust op zoek zijn naar mode, serviezen, tassen en accessoires die je in veel andere zaken niet zult aantreffen. “Ik heb vanaf de start steeds gekozen voor kleine, originele merken die mooi zijn en een eigen verhaal vertellen”, vertelt Jacqueline de Kraaij. “Het kledingmerk Oleana is er een goed voorbeeld van. Dit Noorse label heeft slechts een paar verkooppunten in Nederland. Wij zijn daar één van. Oleana is behoorlijk aan de prijs, maar is op het vlak van duurzaamheid en kwaliteit volkomen uniek. Een vestje van tien jaar oud kan ik bij wijze van spreken ‘als nieuw’ in het rek hangen. Je ziet geen verschil. Vandaar dat er veel mensen zijn die Oleana in hun hart gesloten hebben.”

‘Hoofdstraat 44’ verkoopt ook kleding van ontwerpster Emely Hermans: “Prachtige en eerlijke mode van Nederlandse bodem”, zegt Jacqueline de Kraaij. Daarnaast voert haar winkel de kleding van onder meer Blue Willi’s, Eva & Claudi, Safe the Queen  en de lamswollen herentruien van het Schotse merk William Lockie.

Op het gebied van serviezen is er een uitgebreide collectie van het op traditioneel Engelse wijze vervaardigde servies van Emma Bridgewater en het uit Polen afkomstige servies van het merk Bunzlau Castle. Ook de uit Kenia afkomstige handgemaakte Fair Trade-sieradenlijn van Kazuri is exclusief in Bergambacht verkrijgbaar, net als de luchtreinigers van Lampe Berger.

Adres: 
Hoofdstraat 44
Bergambacht
0182-355137
"HOOFDSTRAAT 44"   

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.30
Woensdag: 10.00 - 17.30
Donderdag: 10.00 - 17.30
Vrijdag: 10.00 - 20.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00

Facebook