Kapsalon Grea

Dames en Heren Kapsalon

 

Innovatief in kleur

 

Dat Kapsalon Grea veel enthousiaste klanten heeft, is niet verwonderlijk. Eigenaar Grea van Vliet en haar team zorgen namelijk niet alleen voor een prima sfeer en uitstekend knip- en kleurwerk, ze zijn ook sterk in advisering én extra service.

 

Bijvoorbeeld op het gebied van kleurbehandelingen. “Wie bij ons het haar laat kleuren bieden we aan om drie weken na de behandeling een tweede behandelingsafspraak te maken”, vertelt Grea. “Daarin gaan we de zichtpunten bij de slaap en de scheiding met ‘rapid color’ kleuren. Deze heeft een inwerktijd van tien minuten. Men betaald per ml. verf dus de kosten zijn te verwaarlozen. De totale behandeling duurt een half uurtje. Het resultaat:de uitgroei is niet langer zichtbaar en men ziet er weer fraai verzorgd uit.”

 

Met deze extra service is Kapsalon Grea uniek in de regio, weet Grea. “Onze klanten zijn er blij mee. Op deze manier is kleuren honderd procent de moeite waard omdat je je kapsel veel langer mooi houdt.”

 

Ook de speciale kleurbehandeling voor mensen met extra grijs en stug haar is een regelrechte aanrader. “Deze mooie, lichte verf beschikt over een prima dekkracht en zorgt voor lichtblonde tinten”, vertelt Grea Het nieuwe Indola-product Fibreplex is minstens zo bijzonder. “Een beschermlaagje om het haar zorgt ervoor dat de aangebrachte kleur langer intact blijft, extra glans heeft en haarbreukjes voorkomen worden.”

 

Het team van Kapsalon Grea laat zich regelmatig inspireren en bijscholen door de topmerken Indola en Keune en was onlangs te gast bij society-kapster Kim Koffeienberg. Ook werkt men met veel plezier mee aan de bruidsmodeshows van Speksnijder.

 

Hoofdstraat 44a | Bergambacht | 0182-352392

Adres: 
Hoofdstraat 44a
Bergambacht
0182-352392
 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30
Woensdag: 09.00 - 17.30
Donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 08.30 - 13.00

Facebook