Optie1 Bergambacht, Jouw Eerste Keus in Telecom.

Mobiele telefoons, vaste telefoons, seniorentelefoons, tablets, contracten met alle providers en accessoires; Optie 1 Bergambacht heeft het allemaal! Genoeg redenen dus om voor aanschaf, service en reparatie de stad links te laten liggen en binnen te stappen in de telefoonwinkel aan de Hoofdstraat 37 B te Bergambacht.

“Dat is inderdaad wel zo gemakkelijk, ontdekken steeds meer consumenten”, stelt Optie 1-eigenaar Eric Elbertse vast. “In de inmiddels ruim 5 jaar waarin we binnen Bergambacht actief zijn, hebben we klanten mogen binden uit de hele regio. We verkopen niet alleen alles wat je kunt bedenken op het gebied van telefonie, we leveren er ook persoonlijk advies en maatwerk service bij. Koop je bij ons bijvoorbeeld een nieuwe smartphone, dan maken we die helemaal klaar naar je wensen, dus inclusief het instellen en het overzetten van alle zaken die je op je vorige telefoon had. Zonder rompslomp en zonder kosten."

 

Ook voor zakelijk abonnementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de bekende zakelijke providers samen en kunnen op mobiel en of vaste telefoon gebied echt maatwerk leveren. Graag kijken wij samen met onze klanten naar wat passend is voor hun bedrijf. Dat geldt ook voor reparaties aan een gekocht toestel. Bijna alle merken en modellen kunnen bij ons gemaakt worden. Ook indien deze niet bij ons zijn aangeschaft. En vaak al klaar terwijl je wacht.

En ook handig: je krijgt gedurende de eventuele reparatieperiode een smartphone mee zodat je gewoon kunt bellen, whatsappen en op facebook kunt. En dit helemaal voor niks! Gewoon onze service!

Ook senioren weten Optie 1 goed te vinden, weten Elbertse en zijn medewerkers Mark en Daniël. “Voor ouderen hebben we heel eenvoudig bedienbare telefoons beschikbaar met grotere toetsen en een dito scherm. En mocht er iets niet duidelijk zijn: we bieden ook dan drempelloze service!” En de koffie staat altijd klaar!

PS: Tevens hebben wij ook een vestiging in Schoonhoven, aan de Lopikerstraat 24.

Adres: 
Hoofdstraat 44
Bergambacht
0182-603252

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 tot 18.00 uur
Woensdag: 09.30 tot 18.00 uur
Donderdag: 09.30 tot 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 tot 18.00 uur en 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur

Facebook