Optie 1, telefoonwinkel om de hoek!

Mobiele telefoons, vaste telefoons, seniorentelefoons, tablets, contracten met alle providers en accessoires; Optie 1 Bergambacht heeft het allemaal! Genoeg redenen dus om voor aanschaf, service en reparatie de stad links te laten liggen en binnen te stappen in de telefoonwinkel aan de Hoofdstraat 37 B te Bergambacht.

“Dat is inderdaad wel zo gemakkelijk, ontdekken steeds meer consumenten”, stelt Optie 1-eigenaar Eric Elbertse vast. “In de inmiddels bijna twee jaar waarin we binnen Bergambacht actief zijn, hebben we klanten mogen binden uit de hele regio. Nee, verwonderlijk is dat niet. Heeft te maken met ons complete aanbod en ons concept. We verkopen niet alleen alles wat je kunt bedenken op het gebied van telefonie, we leveren er ook persoonlijk advies en maatwerk service bij. Koop je bij ons bijvoorbeeld een nieuwe smartphone, dan maken we die helemaal klaar naar je wensen, dus inclusief het instellen en het overzetten van alle zaken die je op je vorige telefoon had. Zonder rompslomp en zonder kosten."

Dat geldt ook voor reparaties aan een bij Optie 1 gekocht toestel. En ook handig: je krijgt gedurende de eventuele reparatieperiode een smartphone mee zodat je gewoon kunt bellen, whattsappen en op facebook kunt. Elbertse: "En dit helemaal voor niks!”

Ook senioren weten Optie 1 goed te vinden, weten Elbertse en zijn medewerkers Remco en Mark. “Voor ouderen hebben we heel eenvoudig bedienbare telefoons beschikbaar met grotere toetsen en een dito scherm. En mocht er iets niet duidelijk zijn: we bieden ook dan drempelloze service!” En de koffie staat altijd klaar!

Adres: 
Hoofdstraat 37B
Bergambacht
0182-603252
Optie 1 Bergambacht 

Openingstijden

Maandag: 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 tot 18.00 uur
Woensdag: 09.30 tot 18.00 uur
Donderdag: 09.30 tot 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 tot 18.00 uur en 18.30 tot 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 tot 17.00 uur

Facebook