Slagerij van Laar

Branche: slagerij
Specialiteiten: wild en gevogelte, warme en koude buffetten, gourmet, fondue, barbecue, maaltijden, snacks, vers vlees, vleeswaren, boerenpaté, soepen

 

Laat je inspireren!

Natuurlijk, je kunt bij  ‘Uw “Berg”ambachtelijke slager Fred van Laar’ terecht voor een (h)eerlijk stukje vlees, een lekkere salade of een goed verzorgde maaltijd. De aan de Hoofdstraat gevestigde Gildeslagerij is echter ook het adres om je te laten inspireren en adviseren over de komende feestdagen én de nieuwste trends!

“We staan hier nooit stil”, stelt Fred van Laar glimlachend vast. “Dat heeft alles te maken met onze gezamenlijke passie voor het slagersvak. Ik prijs me gelukkig met mijn team. De medewerkers zitten vol ideeën  en krijgen ook de ruimte om die in praktijk te brengen. Want wat is er nu leuker dan je klanten naast traditionele producten als biefstuk en carpaccio ook blij te maken met mooie ‘feestdagen’-noviteiten zoals kalkoendij gestoomd in witte wijn en voorzien van groenten en kruiden of een hamburger volgens het principe ‘minder is meer’! Die vernieuwing zien we ook terug in onze maaltijden en salades. Zo verkopen we tegenwoordig ook wraps met zalm. Die zijn razend populair, kan ik je wel vertellen! Om over onze heerlijke stoofpotjes nog maar te zwijgen. Daarnaast verkopen we volop e-nummer gereduceerde en allergenenvrije producten.”

Eén van de trends van dit moment is de revival van koken met ‘groot vlees’, stelt Fred van Laar vast. “Met dank aan Herman den Blijker”, voegt hij er glimlachend aan toe. “Hij heeft ‘groot vlees’ als de black angus ribeye, de diamanthaas en het staartstuk echt weer op de kaart gezet. Groot vlees van rund of varken mág weer. Ideaal voor wie houdt van ‘slow cooking’ en een rand vet kan waarderen.”

Adres: 
Hoofdstraat 38
Bergambacht
0182-353740
Slagerij Fred Van Laar 

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag: 08.30-18.00 uur
Woensdag: 08.30-18.00 uur
Donderdag: 08.30-18.00 uur
Vrijdag: 08.30-20.00 uur
Zaterdag: 08.30-17.00 uur

Facebook