ThuisIn van de Velde

Winkel en webshop!

Je interieurideeën vertalen in aansprekende woninginrichting of inspiratie opdoen: het kan allebei bij Thuisin van de Velde!

 

Thuisin Van de Velde biedt in zijn fraaie zaak aan de H.B. Nederburghstraat 1a in hartje Bergambacht een compleet woninginrichtingsassortiment in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Vloerbedekking, gordijnen, behang, verf, binnenzonwering en diverse accessoires; het is er allemaal in vele varianten te koop. “En uiteraard zijn wíj er om onze klanten goed te adviseren”, voegt eigenaar Dik van de Velde er aan toe. “We hebben veel klanten die zich eerst via onze webshop www.thuisin.nl oriënteren, en vervolgens onze winkel bezoeken om het product ‘in het echt’ te zien en te voelen. De combinatie met de webshop is ideaal, temeer ook omdat we daardoor klanten van buiten de regio in de winkel krijgen, mensen die normaal gesproken niet van je bestaan af weten.”

 

Doordat Thuisin van de Velde deel uitmaakt van een ruim dertig woninginrichtingswinkels omvattende franchiseorganisatie, is het assortiment groot en zijn de prijzen scherp. “Als Thuisin-winkel werken we zelfstandig, maar kunnen we gebruik maken van de vele voordelen van gezamenlijke inkoop”, weet Dik van de Velde. “Pluspunten waar de consument van profiteert!”

 

Nieuw in de winkel is een interessant houten vloeren-concept, waarbij de klant de keuze heeft uit een groot aantal soorten hout en vele kleuren. Daarnaast is de keuze in PVC-vloeren groot. Het zijn maar enkele van de ‘hardlopers’ bij Thuisin van de Velde. Nieuwsgierig? Check de website of bezoek de winkel!

 

H.B. Nederburghstraat 1a | Bergambacht | 0182-351743

 

Adres: 
H.B. Nederburghplein 4a
Bergambacht
0182-351743
ThuisIn van de Velde Bergambacht 

Openingstijden

Maandag: 13.15 - 18.00 (gesloten in de maand juli en augustus)
Dinsdag: 08.30 - 18.00
Woensdag: 08.30 - 18.00
Donderdag: 08.30 - 18.00
Vrijdag: 08.30 - 20.00 (geen koopavond in juli en augustus)
Zaterdag: 08.30 - 17.00

Facebook